De Landfair vindt van 18-tot en met 20 mei van 11.00 tot 17.00 uur plaats. Veel standhouders staan er met mooie producten, het is heerlijk toeven op de terrassen en geniet van livemuziek op Buitenplaats Medemblik (een circulaire boerderij, waar hun eigen producten verbouwd worden) bij Lodge 61, aan de Brakeweg in Medemblik. Het aanbod is groot: kleding, sieraden, accessoires, (tuin)meubels, antiek, brocante en tuinartikelen, diverse foodtrucks en leuke workshops bij verschillende standhouders. Al het goede uit de regio is hier te vinden.

Het dé plek waar natuurliefhebbers en levensgenieters samenkomen om te genieten van het goede leven op het platteland. Bij ons draait alles om thegoodlife, naturelover, feelgood en natuurlijk onze gastheren en -vrouwen van lodge61. Ben jij ook op zoek naar een tijdelijke ontsnapping naar het goede leven? We verwelkomen je graag als gast op Buitenplaats Medemblik en laten je kennismaken met de prachtige natuur, heerlijke regionale producten, de rust en de geneugten van het platteland. Kom langs en ervaar zelf de charme van Landfair Medemblik!

Welkom op Buitenplaats Medemblik, waar we iedereen graag laten meegenieten van al het goede dat West Friesland én onze eigen landerijen te bieden hebben. Onze familie, bestaande uit Inge, Remmert Jan en Maarten, runnen hier een biologisch-dynamische familieboerderij met liefde en passie voor de natuur, onze dieren  en ons prachtige landgoed. 

Tijdens de Landfair Medemblik kunt u ook genieten van alles wat het land te bieden heeft, van verse producten tot landelijke activiteiten. Kom langs en ervaar zelf de schoonheid van het landelijk leven!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer weten, we horen het graag, zend ons gerust een bericht.