Welkom bij Buitenplaats Medemblik,wellnesscentrum voor lichaam, ziel en geest.

.

Je hebt behoefte aan rust, sereniteit en stilte. Of je wilt gericht met (levens)vragen aan de slag. Buitenplaats Medemblik is een plek tussen comfortabel, authentiek hotel en landgoed. Een plek om op adem te komen en je innerlijke zelf te ontmoeten. Voel je thuis op deze heerlijke plek.

Hier kunnen rustzoekers genieten van een retraite vol ontspanning, mindfulness en verbondenheid met de natuur. Laat de drukte van het dagelijks leven achter u en kom tot rust in onze prachtige omgeving.


Heb je eerst behoefte aan één of meerdere coachingssessies? Ga dan naar:www.wellnesscoachmedemblik.nl.

Er is altijd plek voor jou en je wordt snel weer op weg geholpen.

www.lodge61.nl

Op het landgoed verbouwen we ook ons eigen voedsel in de moestuinen en het voedselbos, dit verkopen we in onze versmarkt.
We verhuren en onderhouden ons vlaggeschip( een mooie stoere reddingssloep op electra, waar altijd werk aan is), kano's en supboards. Zodat we ook zonder Moeder Aarde te belasten door het natuurgebied kunnen varen.

Ook hebben we onze eigen dieren(paarden, kalveren, schapen, kippen, honden en katten) die allemaal hun rol hebben op de boerderij.Op het landgoed hebben we een retraitecamping en verschillende accomodaties en in de voormalige stallen een appartementenhotel, gecombineerd met groepsaccomodatie, alsmede diverse buitenaccommodaties verspreid over het landgoed.
Onze gasten kunnen eventueel helpen met verzorging van onze dieren, onderhoud aan het varend, rijdend materieel, onderhoud van het terrein en onze oevers en werkzaamheden in het groen als snoeien, bomen zagen en verwerken en grasmaaien.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer weten, we horen het graag, zend ons gerust een bericht.