Landfair Medemblik 2023, Informatie Standhouders

Pinksteren 2024: Zaterdag 18 mei, zondag 19 mei, maandag 20 mei:  11:00 uur t/m 17:00 uur

Houd er rekening mee dat alle prijzen die hier staan exclusief BTW zijn.

 

De plaatsen zijn ca. 8x4 meter. Hierop kunt U zelf Uw kraam/voertuig neerzetten en mogelijk een leuk aantrekkelijk item ernaast.

Sommige standplaatsen hebben een standaard aansluiting van 1000W/6A. Binnen max. 10 meter van die stands is er een stroompunt.  

Voor een meerprijs kan er een extra aansluiting gehuurd worden van eveneens 1000W/6A. Hiermee kom je dus op 2000W stroom bij je stand. Neem dus wel een extra snoer mee. Kosten: €25,00 per extra aansluting per dag.
 Heeft u een groter vermogen nodig kan u dit aangeven bij Uw aanmelding tegen meerprijs.


 

De tarieven per plaats zijn:

Euro € 100,00 8x4 meter incl. administratiekosten voor een standplaats zonder stroom.

Euro 150,-   8x4 meter inclusief administratiekosten voor 3 dagen, inclusief stroom.

Mocht U een kraam willen huren ( afm. 4m x 0,8 m met blauw wit gestreepte luifel) rekenen we € 45,00 per dag. Geef dit bijtijds aan, want wij moeten deze bestellen.
Voor de accommodaties, die ook als stand/ overnachting te huren zijn, gelden de normale overnachtingstarieven, zichtbaar op www.lodge61.nl.

 

Indien gewenst kunt u meerder plaatsen reserveren.

 

Tot 14 dagen voor aanvang van de markt kunt u annuleren. U moet dan wel de administratiekosten van Euro 10,-  aan ons voldoen. Indien er in de laatste week een nieuwe regel van de overheid komt waardoor de markt geen door gang kan vinden kunnen we helaas niet meer als 50% retourneren.

Voor de zekerheid van onze gasten in de avonduren moeten de stand en kramen  goed verlicht zijn. Kerstlampjes zijn leuk voor versiering maar niet voor verlichting van de markt.

 

Op het terrein zijn verschillende toiletgroepen aanwezig die proffessioneel worden schoon gehouden.

Standhouders kunnen in hun kraam/tent op het terrein overnachten. Het is niet de bedoeling dat iedereen kacheltjes en koffie apparaten tegelijk aandoet. 

 

Ook bestaat de mogelijkheid tot het huren van een outdoorlodge als accommodatie/ standruimte ( zie de tarieven op de website van www.lodge61; safarilodge p.n. 120,00; ecolodge/bohemian lodge 70 per nacht. Bij alle accomodaties, komt daar nog € 35, 00 eindreiniging en toeristenbelasting bij.)

 

Opbouw:

Opbouw vrijdag/ zaterdag van 07.00 - 10.00 uur. Tijdens de niet openingsuren is het terrein afgesloten. 

Daarna moeten de auto's van het terrein af zijn.

Haspels en verlichting zijn niet aanwezig. Wij adviseren u een haspel van minimaal 50 meter mee te nemen.

 

Op de fairdagen mogen er geen voertuigen op het terrein staan.

De autoś kunt u parkeren op het parkeerterrein naast het event. We zouden het geweldig vinden als de autoś met een mooie opdruk parkeren langs de weg.

Afbreken:

Zondag/ Maandag 17:00 uur sluit de fair. We ruimen gezamenlijk het terrein op. Uw eigen afval kunt U kwijt in de grote afval containers vóór bij het parkeerterrein, let op; gescheiden afval. 

We gaan niet voor 17:00 uur inpakken.